Category Archives: Zwangerschap

Meedoen aan moeders voor moeders?

Afbeeldingsresultaten voor moeders voor moeders

Ben je net zwanger en heb je er aan gedacht om je op te geven bij Moeders voor Moeders.

Moeders voor Moeders wil de kinderwens van stellen met vruchtbaarheidsproblemen vervullen, maar daar hebben ze jou voor nodig.

Uit de urine van pril zwangere vrouwen wordt het HCG hormoon gewonnen.

Je lichaam maakt namelijk in de eerste 16 weken van je zwangerschap in ruime mate een hormoon aan dat HCG heet. Het grootste deel van dit hormoon verdwijnt via de urine.

Zwangerschapsyoga

Er wordt tijdens de zwangerschap naar verschillende methodes gezocht om op een ontspannen en aangename manier met uw zwangerschap om te kunnen gaan. Zwangerschapsyoga is zo’n methode die u kan helpen niet alleen de fysieke kracht te vinden om uw zwangerschap tot een goed einde te brengen, maar ook mentaal alles op orde te krijgen en zo ontspannen mogelijk te bevallen. We vertellen u in dit artikel graag meer over zwangerschapsyoga.

 

Top 10 populaire kindernamen 2020

Afbeeldingsresultaten voor kindernamen

 

Babynamen in 2020 blijven kort en stoer. Ook blijven dezelfde populaire babynamen hoog in de top 10 staan. Welke nieuwe trends zijn er te zien? Dit worden de babynamen trends in 2020, inclusief een voorspelling voor de meest populaire jongens- en meisjesnamen van 2020.

Nog een trend die in 2020 ook al in opkomst was: de korte, stoere naam. Zowel voor jongens als meisjes zijn de meest populaire namen niet langer dan twee lettergrepen. Ook afkortingen van langere namen blijven in 2021 onverminderd geliefd.

Langere namen die eerder nog erg populair waren, zoals Olivia, gaan vermoedelijk uit de top 10 verdwijnen. Wil je een originele naam geven? Ga dan voor een naam met minimaal drie lettergrepen.

Babynamen: Vind jouw favoriete babynaam – 24Baby.nl

Seks tijdens zwangerschap

Er is de voorbije jaren zowel in de gewone media als in de vakpers heel wat te doen geweest over seks tijdens de zwangerschap. Volgens het ene artikel kan het schadelijk zijn voor het ongeboren kind terwijl het andere artikel alle eventuele bedreigingen resoluut de grond in boort. Wat is er nu eigenlijk allemaal van waar en zijn er zaken waar absoluut rekening mee dient gehouden te worden wanneer u seks wenst te hebben tijdens uw zwangerschap? We vertellen er u in dit artikel graag meer over.

Voeding tijdens uw zwangerschap

Tijdens uw zwangerschap dient u met veel meer zaken rekening te houden dan daarvoor en dat is ook op vlak van eten zeker en vast het geval. Het is meer dan ooit absoluut noodzakelijk geworden om zo gezond mogelijk te eten en slechte gewoonten zoals roken en alcohol te proberen vermijden. We vertellen u in dit artikel graag welke voeding tijdens uw zwangerschap wel is toegelaten en welke voeding absoluut niet.